Common Mistakes at IELTS Advanced

Common Mistake at IELTS Advanced

Cuốn sách cho bạn thấy những lỗi trong cách sử dụng tiếng anh mà bạn vẫn thường mắc phải và các cách để tránh nó. Các tác giả cua bộ sách đã phải nghiên cứu phân tích hàng ngàn các cuộc hội thoại thông thường để đưa ra được những lỗi sai thông thường nhất của mọi người. Từ đó có thể giúp mọi người sử dụng tiếng anh chính xác hơn.

Một cuốn sách cực hay và cực kỳ giá trị, đảm bảo rằng khi sử dụng Common Mistakes at IELTS Advanced , bạn sẽ tối giản được những lỗi sai mà bạn sẽ không bao giờ ngờ đến và chắc chắn là bạn sẽ tiến bộ rất nhanh!

 

This invaluable little book highlights the real mistakes that students make in the exam – and shows how to avoid them. Based on analysis of thousands of exam scripts, each unit targets a key problem area. Clear explanations and exercises help students to use the language accurately. Regular tests offer students a further opportunity to check and consolidate what they have learnt. • Highlights common mistakes that learners really make. • Based on analysis of thousands of exam scripts. • Short, snappy explanations focus on key problem areas. • Includes exam-style exercises.

PDF 13 MB

Download : Mediafire (20/5/2013)

Mirror 2 : Share.vnn.vn (23/11/2013) 

Pass nếu có : ebooktienganh.com

Comments

comments

You may also like...

Leave a Reply